Programma’s

WEC helpt jouw gemeente om meer betrokken te raken bij zending. Voor zondagse diensten of Bijbelstudie-avonden verzorgen wij graag een prediking, presentatie of studie. Wij organiseren kinder- en jeugdprogramma’s om de jeugd meer te leren over wat zending precies inhoudt. Zij zijn ten slotte de toekomst van kerk en zending!
Ook verzorgen we graag een gebedsavond voor zending en wereldevangelisatie. Samen met Operatie Mobilisatie (OM) komen we bij u langs om samen te bidden en de gemeente te versterken en bemoedigen. Nodig ons uit!

Meer informatie?

Spreekbeurt of presentatie pdf-icon
Kinderprogramma over zending pdf-icon
Jeugdprogramma over zending pdf-icon
Gebedsavond voor zending en wereldevangelisatie pdf-icon

Workshops

Als jouw gemeente zendelingen wil uitzenden, komt daar van alles bij kijken. Hoe zorg je goed voor je zendelingen?
Wat is de rol van een thuisfrontcommissie (TFC)? En hoe begeleid je de kinderen van je zendelingen? Een hele uitdaging voor een gemeente. Wij delen graag onze kennis en ervaringen. We hebben een aantal workshops ontwikkeld om de gemeente een steuntje in de rug te geven. We komen graag naar u toe!

Meer informatie?

Workshop Member Care – zorg voor zendelingen pdf-icon
Workshop Thuisfrontcommissies pdf-icon
Workshop Mission Kids – zendingskinderen pdf-icon

Zending is niet alleen ver weg. Ook dichtbij heeft de gemeente de verantwoordelijkheid om het evangelie van Jezus Christus te delen. En om betrokken te zijn in gebed en hulpverlening. Wij vestigen graag de aandacht op drie aspecten van zending die heel dichtbij komen. In deze workshops delen we over de nood hier en ver weg. Ook geven we praktische tips om uit te reiken naar mensen in nood.

Meer informatie?

Workshop Immigranten en de kerk pdf-icon
Workshop Bidden voor zending pdf-icon
Workshop Kinderen in nood pdf-icon