Wil je je vrijwillig inzetten op onze Nederlandse uitzendbasis of op ons trainingscentrum? Je bent van harte welkom. Er zijn verschillende mogelijkheden:

WEC uitzendbasis – Op het WEC kantoor in Emmeloord en het trainingscentrum in Beugen kunnen we altijd mensen gebruiken! Wil je je vrijwillig inzetten op onze Nederlandse uitzendbasis kantoor of op ons trainingscentrum? Je bent van harte welkom.

Er zijn verschillende mogelijkheden:
WEC kantoor (NB we doen meer dan alleen uitzenden!) – Op ons kantoor in Emmeloord zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde collega’s voor ons team. Samen ondersteunen we de Nederlandse werkers in binnen- en buitenland. We hebben mensen nodigen die helpen bij het werven, voorbereiden en uitzenden van nieuwe zendelingen. Ook kun je betrokken worden bij het dienen en trainen van kerken op het gebied van zending. Daarnaast zijn er mogelijkheden op het gebied van media, administratie, financiën, gebedswerk en het organiseren van evenementen.
Heb jij gaven en talenten die je wilt inzetten? Neem contact met ons op!cornerstone-vrijwilliger

Cornerstone College – Wil jij graag in een multiculturele omgeving werken met staf en studenten uit verschillende landen? Heb je daarbij gaven en talenten op het gebied van lesgeven, computers, media, koken, kinderopvang of onderhoudswerk? En kun je je redden in het Engels? Informeer dan via www.cornerstonecollege.eu of info@wec-nederland.org naar de mogelijkheden!

Kijk hier voor de meest actuele vacatures bij WEC Nederland in Emmeloord